FOTO &
VIDEO

Executăm filmări FullHD sau 4K şi fotografii pentru orice tip de evenimente(nunţi, botezuri, banchete).
Realizăm fotografii şi spot-uri publicitare sau reportaje. Totodată suntem disponibili pentru sendinţe foto în aer liber
sau studio şi vă putem ajuta cu fotografii la minut, developare foto, recondiţionare foto
şi transfer filmare video de pe suport VHS (casetă video) pe DVD sau suport digital.

SONORIZARE &
LUMINI

Pentru ca evenimentul organizat de tine să rămână în amintirea participanţilor vă oferim o sonorizare profesionistă şi jocuri de lumini realizate cu echipamente de cea mai înaltă calitate.

MAGAZIN &
DIVERSE

Vă aşteptăm în magazin pentru albume foto clasice sau printate, rame foto, film foto, papetărie, rechizite şcolare, birotică sau pentru alte servicii cum ar fi: editare grafică, print de mari dimensiuni (banner, roll-up, canvas, colantări auto), personalizăm căni, tricouri, magneţi pentru frigider, brelocuri. De asemenea vă stăm la dispoziţie pentru fabricare insigne metalice şi ştampile sau scanări documente şi foto, îndosariere şi laminare documente, copiere chei şi cartele de interfon, xerox şi fax.

MakeUp

Se apropie ziua nunţii tale.După ce ai petrecut ultimele luni organizând petrecerea până în cele mai mici detalii, a venit timpul să îţi găseşti Make-up Artistul care va şterge orice urmă de stres şi oboseală de pe chipul tău şi te va transforma în cea mai frumoasă versiune a ta.Prin serviciile de machiaj de mireasă pe care le ofer, te voi ajuta să construieşti imaginea pe care ţi-o doreşti dintotdeauna pentru nunta ta, încă de când erai mică şi visai la o nuntă ca-n poveşti, sau din momentul în care ţi-ai întâlnit jumătatea şi lumea ta nu a mai fost niciodată la fel.

Pentru a mă asigura că arăţi superb în ziua nunţii, îţi ofer:

  • Machiaj de mireasă la domiciliu, pentru confortul şi liniştea ta;
  • Machiaj adaptat trăsăturilor şi personalităţii tale;
  • Produse profesionale de machiaj şi produse de ingrjire potrivite pentru tenul tău;
  • Gamă largă de stiluri de machiaj de mireasă adaptate anului curent, din care să alegi;
  • Sfaturi personalizate pentru alegerea şi menţinerea machiajului 24h;
  • Personalitate plăcută şi calmă în situaţii de stres.